× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Pitakonan kaping loro. Fatwa no. 2165

Takon 2:

Apa hukume mbojo karo wong wadon syiah rafidhah? Nek bebojoan wis kedaden, apa hukume?

Wangsulane:

Ora diolihena wong lanang sunni mbojo karo wong wadon syiah rafidhah. Nek bebojoan kuwe wis kedaden kudu dibatalena sebab wong syiah kuwe wis dikenal nyembah karo ahlul bayt (keluargane nabi shalalloohu β€˜alahi wassalam) lan njaluk pitulungan maring wong kuwe, kiye dianggep wis kalebu syirik sing gedhe (nyekutukaken Alloh neng ngibadahe)

Wabillahi taufiq, moga-moga ketentreman lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalalloohu β€˜alahi wassalam, keluargane lan sahabate!

 

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa

Ketua: Asy Syaikh `Abdul-`Aziz ibn `Abdullah ibn Baz

Wakil Ketua: Asy Syaikh `Abdul-Razzaq `Afify

Anggota: Asy Syaikh `Abdullah ibn Ghudayyan ; Asy Syaikh `Abdullah ibn Qa`ud

Terjemahan sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Doa Naik Kendaraan
Poster Dakwah Salafy Ngapak 857
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1235
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1264
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1367
Poster Dakwah Salafy Ngapak 507

Video

Tidak Pantas Seorang Istri Mengungkit-Ungkit Kebaikannya Dihadapan Suaminya

Tidak Pantas Seorang Istri Mengungkit-Ungkit Kebaikannya Dihadapan Suaminya

πŸ’Ž VIDEO FAWAID πŸ’Ž
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

πŸ—’ TIDAK PANTAS SEORANG ISTRI MENGUNGKIT-UNGKIT KEBAIKANNYA DIHADAPAN SUAMINYA

πŸ“š Disampaikan oleh:

πŸŽ™ Al-Ustadz SAIFUL BAHRI حفظه Ψ§Ω„Ω„Ω‡

⏱ Durasi Video: (01:46)

πŸ“€ Kapasitas Video: (21,4 MB)

πŸ“² SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ–Ό TELEGRAM:
https://t.me/salafyngapak/8008

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/

Pitedah Ringkes

Artikel