× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Pitakonan kaping loro. Fatwa no. 2165

Takon 2:

Apa hukume mbojo karo wong wadon syiah rafidhah? Nek bebojoan wis kedaden, apa hukume?

Wangsulane:

Ora diolihena wong lanang sunni mbojo karo wong wadon syiah rafidhah. Nek bebojoan kuwe wis kedaden kudu dibatalena sebab wong syiah kuwe wis dikenal nyembah karo ahlul bayt (keluargane nabi shalalloohu β€˜alahi wassalam) lan njaluk pitulungan maring wong kuwe, kiye dianggep wis kalebu syirik sing gedhe (nyekutukaken Alloh neng ngibadahe)

Wabillahi taufiq, moga-moga ketentreman lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalalloohu β€˜alahi wassalam, keluargane lan sahabate!

 

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa

Ketua: Asy Syaikh `Abdul-`Aziz ibn `Abdullah ibn Baz

Wakil Ketua: Asy Syaikh `Abdul-Razzaq `Afify

Anggota: Asy Syaikh `Abdullah ibn Ghudayyan ; Asy Syaikh `Abdullah ibn Qa`ud

Terjemahan sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 694
Poster Dakwah Salafy Ngapak 225
Poster Dakwah Salafy Ngapak 754
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1337
Poster Dakwah Salafy Ngapak 969
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1239

Video

Apakah Harus Seimbang Hidup Antara Dunia Dan Akhirat?

Apakah Harus Seimbang Hidup Antara Dunia Dan Akhirat?

πŸ’Ž VIDEO FAWAID πŸ’Ž
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

πŸ—’ APAKAH HARUS SEIMBANG HIDUP ANTARA DUNIA DAN AKHIRAT?

πŸ“š Pemateri:

πŸŽ™ Al-Ustadz MUHAMMAD BIN ‘UMAR AS-SEWED حفظه Ψ§Ω„Ω„Ω‡

⏱ Durasi Video: [02:13]

πŸ“² SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ–Ό TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel