× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Mbojo Karo Wong Wadon Syiah Rafidhah

Pitakonan kaping loro. Fatwa no. 2165

Takon 2:

Apa hukume mbojo karo wong wadon syiah rafidhah? Nek bebojoan wis kedaden, apa hukume?

Wangsulane:

Ora diolihena wong lanang sunni mbojo karo wong wadon syiah rafidhah. Nek bebojoan kuwe wis kedaden kudu dibatalena sebab wong syiah kuwe wis dikenal nyembah karo ahlul bayt (keluargane nabi shalalloohu ‘alahi wassalam) lan njaluk pitulungan maring wong kuwe, kiye dianggep wis kalebu syirik sing gedhe (nyekutukaken Alloh neng ngibadahe)

Wabillahi taufiq, moga-moga ketentreman lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalalloohu ‘alahi wassalam, keluargane lan sahabate!

 

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa

Ketua: Asy Syaikh `Abdul-`Aziz ibn `Abdullah ibn Baz

Wakil Ketua: Asy Syaikh `Abdul-Razzaq `Afify

Anggota: Asy Syaikh `Abdullah ibn Ghudayyan ; Asy Syaikh `Abdullah ibn Qa`ud

Terjemahan sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1155
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1081
Poster Dakwah Salafy Ngapak 259
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1211
Poster Dakwah Salafy Ngapak 642
Poster Dakwah Salafy Ngapak 771

Video

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H

SELAMAT HARI RAYA IDULFITRI 1441 H

Bismillah, diberitahukan kepada seluruh kaum Muslimin bahwasanya kami segenap Tim Kreatif dan Asatidzah Pembimbing Salafy Ngapak mengucapkan Taqabalallahu minna wa minkum (Semoga Allah ta’ala menerima amalanku dan amalan kalian) dan Selamat Hari Raya Idulfitri 1 Syawal 1441 H.

#idulfitri #selamatidulfitri #idulfitridirumah #harirayadirumah #beribadahdirumah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 *TELEGRAM*:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 *WEBSITE* :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel