× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Ngangkat Tangan Pas Ngewehi Khutbah Sedurunge Nutup Akad Nikah

Ngangkat Tangan Pas Ngewehi Khutbah Sedurunge Nutup Akad Nikah

Sing Nulis: Komisi Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Bab 19 Halaman 151

Pitakonane:

Apa ana perintah neng hadits sing mrentahaken awake dhewek ngangkat tanganne dewek pas ngewehi khutbah sedurunge nutup akad nikah?

Wangsulane:

Perkara kaya kiye ora diolihena wong ngangkat tangan pas deweke khutbah neng penutupan akad nikah jalaran kaya kuwe ora nana neng hadits.

Wabillahi taufiq. Wa shalallahu wa salaman nabiyina muhammad wa β€˜ala alihi wa shahbihi ajma’in

 

Komisi Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua :` Abdul `Aziz Al al-Syaikh

Anggota :

`Abdullah bin Ghudayyan

Sholih Al-Fauzan

Bakr Abu Zaid

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1030
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1099
Poster Dakwah Salafy Ngapak 329
Poster Dakwah Salafy Ngapak 110
Poster Dakwah Salafy Ngapak 362
Poster Dakwah Salafy Ngapak 180

Video

Menghadapi Kesulitan

Menghadapi Kesulitan

πŸ’Ž VIDEO FAWAID πŸ’Ž
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

πŸ—’ MENGHADAPI KESULITAN

πŸ“š Pemateri:

πŸŽ™ Al-Ustadz MUHAMMAD BIN ‘UMAR AS-SEWED حفظه Ψ§Ω„Ω„Ω‡

⏱ Durasi Video: [02:08]

πŸ“² SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ–Ό TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel