× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Sing Nulis: Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 9639.

Pitakonane:

Apa hukume bocah wadhon dolanan golek plastik sing kaya dene wong wadhon temenan lan madani bentuk sing diciptakaken neng Allooh subhanahu wa ta’ala. Moga-moga Allooh ta’ala ngadohena awake dewek sekang lelaku kaya kuwe. Sebenere Dheweke kue sing kuasa nyiptakaken lan maring Dheweke awake dewek ngibadah

Wangsulane:

Hukum asal  kabeh sing jenenge gambar sing duweni nyawa ora olih lan hukum agama ora ngolihena bab kaya kuwe. Nanging nek gambar sing ora nduweni nyawa kaya dene wit, bangunan lan sejenise diolihena digawe dolanan.

Wabillahi taufiq. Wa shalallallahu wa salaman nabiyina muhammadin wa ‘ala alihi wa shahbihi ajma’in.

Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua  : ` Abdul-Razzaq `Afify

Anggota  : `Abdullah bin Ghudayyan

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 866
Poster Dakwah Salafy Ngapak 764
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1024
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1361
Poster Dakwah Salafy Ngapak 152
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1201

Video

Larangan Mencela Penyakit

Larangan Mencela Penyakit

Pemateri: Asy Syaikh Kholid bin Dhahawi Adz Dzaifiri Hafidzahulloh

Pitedah Ringkes

Artikel