× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Sing Nulis: Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 9639.

Pitakonane:

Apa hukume bocah wadhon dolanan golek plastik sing kaya dene wong wadhon temenan lan madani bentuk sing diciptakaken neng Allooh subhanahu wa ta’ala. Moga-moga Allooh ta’ala ngadohena awake dewek sekang lelaku kaya kuwe. Sebenere Dheweke kue sing kuasa nyiptakaken lan maring Dheweke awake dewek ngibadah

Wangsulane:

Hukum asal  kabeh sing jenenge gambar sing duweni nyawa ora olih lan hukum agama ora ngolihena bab kaya kuwe. Nanging nek gambar sing ora nduweni nyawa kaya dene wit, bangunan lan sejenise diolihena digawe dolanan.

Wabillahi taufiq. Wa shalallallahu wa salaman nabiyina muhammadin wa ‘ala alihi wa shahbihi ajma’in.

Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua  : ` Abdul-Razzaq `Afify

Anggota  : `Abdullah bin Ghudayyan

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 544
Poster Dakwah Salafy Ngapak 375
Poster Dakwah Salafy Ngapak 548
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1074
Poster Dakwah Salafy Ngapak 275
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1112

Video

Bersemengat Menuntut Ilmu Agama

Bersemengat Menuntut Ilmu Agama

Pembicara: Al-Ustadz Maimun al-Yastawi hafizhahullah ta’ala

(Pengajar di Ma’had al-Manshuroh Purbalingga Jawa Tengah)

Pitedah Ringkes

Artikel