× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Sing Nulis: Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 9639.

Pitakonane:

Apa hukume bocah wadhon dolanan golek plastik sing kaya dene wong wadhon temenan lan madani bentuk sing diciptakaken neng Allooh subhanahu wa ta’ala. Moga-moga Allooh ta’ala ngadohena awake dewek sekang lelaku kaya kuwe. Sebenere Dheweke kue sing kuasa nyiptakaken lan maring Dheweke awake dewek ngibadah

Wangsulane:

Hukum asal  kabeh sing jenenge gambar sing duweni nyawa ora olih lan hukum agama ora ngolihena bab kaya kuwe. Nanging nek gambar sing ora nduweni nyawa kaya dene wit, bangunan lan sejenise diolihena digawe dolanan.

Wabillahi taufiq. Wa shalallallahu wa salaman nabiyina muhammadin wa ‘ala alihi wa shahbihi ajma’in.

Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua  : ` Abdul-Razzaq `Afify

Anggota  : `Abdullah bin Ghudayyan

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 450
Poster Dakwah Salafy Ngapak 369
Poster Dakwah Salafy Ngapak 952
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1194
Poster Dakwah Salafy Ngapak 284
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1032

Video

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H

SELAMAT HARI RAYA IDULFITRI 1441 H

Bismillah, diberitahukan kepada seluruh kaum Muslimin bahwasanya kami segenap Tim Kreatif dan Asatidzah Pembimbing Salafy Ngapak mengucapkan Taqabalallahu minna wa minkum (Semoga Allah ta’ala menerima amalanku dan amalan kalian) dan Selamat Hari Raya Idulfitri 1 Syawal 1441 H.

#idulfitri #selamatidulfitri #idulfitridirumah #harirayadirumah #beribadahdirumah
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 *TELEGRAM*:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 *WEBSITE* :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel