× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Sing Nulis: Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 9639.

Pitakonane:

Apa hukume bocah wadhon dolanan golek plastik sing kaya dene wong wadhon temenan lan madani bentuk sing diciptakaken neng Allooh subhanahu wa ta’ala. Moga-moga Allooh ta’ala ngadohena awake dewek sekang lelaku kaya kuwe. Sebenere Dheweke kue sing kuasa nyiptakaken lan maring Dheweke awake dewek ngibadah

Wangsulane:

Hukum asal  kabeh sing jenenge gambar sing duweni nyawa ora olih lan hukum agama ora ngolihena bab kaya kuwe. Nanging nek gambar sing ora nduweni nyawa kaya dene wit, bangunan lan sejenise diolihena digawe dolanan.

Wabillahi taufiq. Wa shalallallahu wa salaman nabiyina muhammadin wa ‘ala alihi wa shahbihi ajma’in.

Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua  : ` Abdul-Razzaq `Afify

Anggota  : `Abdullah bin Ghudayyan

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 397
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1178
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1256
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1244
Poster Dakwah Salafy Ngapak 717
Poster Dakwah Salafy Ngapak 835

Video

Meraih Pahala Di Saat Wabah Melanda

Meraih Pahala Di Saat Wabah Melanda

💎 VIDEO FAWAID 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 MERAIH PAHALA DI SAAT WABAH MELANDA

📚 Disampaikan oleh:

🎙 Al-Ustadz SAIFUL BAHRI حفظه الله

Durasi Video: (01:34)

📀 Kapasitas Video: (3,5 MB)

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://t.me/salafyngapak/8013

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/

Pitedah Ringkes

Artikel