× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Bocah Wadhon Dolanan Golek Plastik

Sing Nulis: Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 9639.

Pitakonane:

Apa hukume bocah wadhon dolanan golek plastik sing kaya dene wong wadhon temenan lan madani bentuk sing diciptakaken neng Allooh subhanahu wa ta’ala. Moga-moga Allooh ta’ala ngadohena awake dewek sekang lelaku kaya kuwe. Sebenere Dheweke kue sing kuasa nyiptakaken lan maring Dheweke awake dewek ngibadah

Wangsulane:

Hukum asal  kabeh sing jenenge gambar sing duweni nyawa ora olih lan hukum agama ora ngolihena bab kaya kuwe. Nanging nek gambar sing ora nduweni nyawa kaya dene wit, bangunan lan sejenise diolihena digawe dolanan.

Wabillahi taufiq. Wa shalallallahu wa salaman nabiyina muhammadin wa ‘ala alihi wa shahbihi ajma’in.

Komisi  Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa Kerajaan Saudi Arabia

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua  : ` Abdul-Razzaq `Afify

Anggota  : `Abdullah bin Ghudayyan

Diowahi setitik sing diterjemahaken sekang:

http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1186
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1048
Poster Dakwah Salafy Ngapak 228
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1083
Poster Dakwah Salafy Ngapak 994
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1304

Video

Saatnya Para Istri Bersifat Dengan Sifat Wanita  Surga

Saatnya Para Istri Bersifat Dengan Sifat Wanita Surga

💎 VIDEO FAWAID 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 SAATNYA PARA ISTRI BERSIFAT DENGAN SIFAT WANITA SURGA

📚 Pemateri:

🎙 Al-Ustadz ABU ISHAQ MUSLIM حفظه الله

⏱ Durasi Video: [04:14]

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel