× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Nggolet Legine Iman

Nggolet Legine Iman

Abdullah bin Al-Abbas bin Abdil Muththalib rodhialloohu’anhu ngendika:

“Sapa wonge sing tresna jalaran Allooh subhanahu wa ta’alla, wadeh jalaran Allooh subhanahu wa ta’alla, mbelani jalaran Allooh subhanahu wa ta’alla, lan mungsuhi jalaran Allooh subhanahu wa ta’alla, karo kuwe mau deweke olih katresnane Allooh subhanahu wa ta’alla.”

Salah sawijine wong maning ora arep olih legine iman senajan akeh  sholat lan puasane nganti deweke duweni sifat-sifat sing kaya kuwe.

Bener, akehe paseduluran menungsa yakuwi jalaran urusan dunya (dudu maning  jalaran Allooh subhanahu wa ta’alla), lan sing kaya dene kaya kuwe ora ngawehi manfangat setitikpun kanggo deweke.”

(Riwayat Abu Dawud,”Kitab as-Sunnah” no.4681, diarani shahih neng al-Albani neng as-Shahihah no. 380)

Njiplak sekang: Majalah Asy Syariah Volume VII/No. 79/1433 H/2012 halaman 1 neng Rubrik Permata Salaf

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 218
Poster Dakwah Salafy Ngapak 232
Poster Dakwah Salafy Ngapak 368
Poster Dakwah Salafy Ngapak 456
Poster Dakwah Salafy Ngapak 182
Poster Dakwah Salafy Ngapak 564

Video

Sebab-sebab Meraih Keikhlasan dalam Berpegang Teguh dengan Agama

Sebab-sebab Meraih Keikhlasan dalam Berpegang Teguh dengan Agama

Pemateri: Syaikh Sholeh bin ‘Abdillah Al Fauzan

Pitedah Ringkes

Artikel