× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wudhu Nganggo Bensin

Wudhu Nganggo Bensin

Pitakone:

Apa diolihena nglakoni wudhu nganggo bensin?

Wangsulane:

Ora diolihena, jalaran ora kalebu diarani banyu neng syariat, lan jenenge banyu ora kaya bensin. Allooh subhanahu wa ta’alla ngendika:

فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا

bar kuwe nek rika ora nemu banyu, lakonana tayamum nganggo lemah sing resik. (Al Maidah: 6)

 

Lan bensin ora kalebu banyu nek diarteni mutlak lan ora kalebu banyu nek artine sekang ukara.

Majmuu ‘Fatawaa, Bab.10 Halaman.19

 

Diowahi setitik terjemahan sekang : http://www.fatwaislam.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 128
Poster Dakwah Salafy Ngapak 950
Poster Dakwah Salafy Ngapak 382
Poster Dakwah Salafy Ngapak 164
Poster Dakwah Salafy Ngapak 84
Poster Dakwah Salafy Ngapak 451

Video

Saatnya Para Istri Bersifat Dengan Sifat Wanita  Surga

Saatnya Para Istri Bersifat Dengan Sifat Wanita Surga

💎 VIDEO FAWAID 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 SAATNYA PARA ISTRI BERSIFAT DENGAN SIFAT WANITA SURGA

📚 Pemateri:

🎙 Al-Ustadz ABU ISHAQ MUSLIM حفظه الله

⏱ Durasi Video: [04:14]

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel