× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wudhu Nganggo Bensin

Wudhu Nganggo Bensin

Pitakone:

Apa diolihena nglakoni wudhu nganggo bensin?

Wangsulane:

Ora diolihena, jalaran ora kalebu diarani banyu neng syariat, lan jenenge banyu ora kaya bensin. Allooh subhanahu wa ta’alla ngendika:

فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا

bar kuwe nek rika ora nemu banyu, lakonana tayamum nganggo lemah sing resik. (Al Maidah: 6)

 

Lan bensin ora kalebu banyu nek diarteni mutlak lan ora kalebu banyu nek artine sekang ukara.

Majmuu ‘Fatawaa, Bab.10 Halaman.19

 

Diowahi setitik terjemahan sekang : http://www.fatwaislam.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1102
Poster Dakwah Salafy Ngapak 244
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1260
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1255
Poster Dakwah Salafy Ngapak 453
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1404

Video

Murotal Q.S. Al-Ma’aarij

Murotal Q.S. Al-Ma’aarij

💎 VIDEO FAWAID 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 MUROTAL Q.S. AL-MA’AARIJ

📚 Qari’:

🎙 SALMAN AL-UTAYBI حفظه الله

⏱ Durasi Video: [02:49]

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel