× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wudhu Nganggo Bensin

Wudhu Nganggo Bensin

Pitakone:

Apa diolihena nglakoni wudhu nganggo bensin?

Wangsulane:

Ora diolihena, jalaran ora kalebu diarani banyu neng syariat, lan jenenge banyu ora kaya bensin. Allooh subhanahu wa ta’alla ngendika:

فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا

bar kuwe nek rika ora nemu banyu, lakonana tayamum nganggo lemah sing resik. (Al Maidah: 6)

 

Lan bensin ora kalebu banyu nek diarteni mutlak lan ora kalebu banyu nek artine sekang ukara.

Majmuu ‘Fatawaa, Bab.10 Halaman.19

 

Diowahi setitik terjemahan sekang : http://www.fatwaislam.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1204
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1076
Poster Dakwah Salafy Ngapak 688
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1353
Poster Dakwah Salafy Ngapak 854
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1233

Video

Tawakkal

Tawakkal

Disampaikan oleh:  Al-Ustadz ABDUL HAKAM AT-TAMIMY حفظه الله

Pitedah Ringkes

Artikel