× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wudhu Nganggo Bensin

Wudhu Nganggo Bensin

Pitakone:

Apa diolihena nglakoni wudhu nganggo bensin?

Wangsulane:

Ora diolihena, jalaran ora kalebu diarani banyu neng syariat, lan jenenge banyu ora kaya bensin. Allooh subhanahu wa ta’alla ngendika:

فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا

bar kuwe nek rika ora nemu banyu, lakonana tayamum nganggo lemah sing resik. (Al Maidah: 6)

 

Lan bensin ora kalebu banyu nek diarteni mutlak lan ora kalebu banyu nek artine sekang ukara.

Majmuu ‘Fatawaa, Bab.10 Halaman.19

 

Diowahi setitik terjemahan sekang : http://www.fatwaislam.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1049
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1209
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1078
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1429
Poster Dakwah Salafy Ngapak 777
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1167

Video

Wahai Pemuda Muslim Sampaikan Syiar Islam

Wahai Pemuda Muslim Sampaikan Syiar Islam

Pemateri : Al Ustadz Abu Nasiim Mukhtar -hafidzahulloh-

Pitedah Ringkes

Artikel