× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wudhu Nganggo Bensin

Wudhu Nganggo Bensin

Pitakone:

Apa diolihena nglakoni wudhu nganggo bensin?

Wangsulane:

Ora diolihena, jalaran ora kalebu diarani banyu neng syariat, lan jenenge banyu ora kaya bensin. Allooh subhanahu wa ta’alla ngendika:

فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا

bar kuwe nek rika ora nemu banyu, lakonana tayamum nganggo lemah sing resik. (Al Maidah: 6)

 

Lan bensin ora kalebu banyu nek diarteni mutlak lan ora kalebu banyu nek artine sekang ukara.

Majmuu ‘Fatawaa, Bab.10 Halaman.19

 

Diowahi setitik terjemahan sekang : http://www.fatwaislam.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 346
Poster Dakwah Salafy Ngapak 253
Poster Dakwah Salafy Ngapak 716
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1335
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1184
Poster Dakwah Salafy Ngapak 621

Video

Keadaan Salaf dalam Menyambut Bulan Ramadhan

Keadaan Salaf dalam Menyambut Bulan Ramadhan

Pemateri :Asy Syaikh Shalih Al Fauzan bin Abdullah Al Fauzan

Pitedah Ringkes

Artikel