× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Wong Wadon Ora Gelem Jima’ Karo Bojone Jalaran Bojone Tukang Mendem (Teler)

Wong Wadon Ora Gelem Jima’ Karo Bojone Jalaran Bojone Tukang Mendem (Teler)

Pitakonan kaping lima sekang fatwa nomer 6948

Pitakone:

Apa diolihena kanggo wong wadon nolak dijek jima’ neng bojone sing seneng mendem (tukang teler. penerj), jalaran deweke ora tahan karo tingkah polahe bojone sing seneng mendem kuwe? Apa deweke dianggep duweni dosa jalaran ora gelem jima’ karo bojone lan disupatani dening para malaikat kaya dene sing disebutaken neng hadits?

Wangsulane:

Nek kasuyatene yakuwe sing wis disebutaken neng deweke, deweke ora nduweni dosa. Deweke kudu nasehati bojone lan nek bojone nglakoni tobat marang Allooh, Alhamdulillaah. Ananging, nek bojone wegah lan tetep nglakoni lakun sing ora becik kuwe, deweke bisa njaluk talak yakuwe pegatan sing diputusaken dening bojone kanggo ngilari awake deweke sekang kemungkaran yakuwe sing ora bisa ditampa utawane ditolak sekang hukum Islam lan jumhur ngulama. Nek bojone wegah megat deweke, deweke ngajukaken gugatan cerai maring pengadilan agama. Wabillahi taufiq. Moga-moga kentrentenan lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalloohi ‘alaihi wassalam, keluwargane, lan shahabate

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah Lan Fatwa KSA

Ketua : ` Abdul `Aziz bin Abdullah bin Baz`

Wakil Ketua : ` Abdul Razzaq Afify `

Anggota:
`Abdullah bin Qa` ud

`Abdullah bin Ghudayyan

Terjemahan sekang: http://www.alifta.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 12
Poster Dakwah Salafy Ngapak 834
Poster Dakwah Salafy Ngapak 908
Poster Dakwah Salafy Ngapak 705
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1348
Poster Dakwah Salafy Ngapak 486

Video

Meraih Pahala Di Saat Wabah Melanda

Meraih Pahala Di Saat Wabah Melanda

💎 VIDEO FAWAID 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 MERAIH PAHALA DI SAAT WABAH MELANDA

📚 Disampaikan oleh:

🎙 Al-Ustadz SAIFUL BAHRI حفظه الله

Durasi Video: (01:34)

📀 Kapasitas Video: (3,5 MB)

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://t.me/salafyngapak/8013

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/

Pitedah Ringkes

Artikel