× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Hukum Nganggo Lenga Rambut Pas Wudhu

Hukum Nganggo Lenga Rambut Pas Wudhu

Sing Nulis: Komite Tetep kanggo Penelitian Ilmiah lan Fatwa

Pitakonan kaping loro sekang fatwa nomer 18458 (Bab 4; Halaman 70)

Pitakonane:

Ana akeh werna lenga rambut.  Lenga lan obat kanggo rambut liyane ana sing digawe sekang zat kenthel sing ora bisa nembus maring rambut, apa sing kudu inyong lakoni nek nganggo lenga rambut pas arep wudhu? Inyong njaluk sarane panjenengan, Jazakumulloohu khoiron.

Wangsulane:

Werna lenga sing duweni kekenthelan sing bisa ngalang-ngalangi banyu maring dumununing kulit kudu diilangaken sedurunge wudhu. Nanging, nek werna lenga rambut kuwe ora nduweni kekenthelan, ora nana pengaruhe karo syahe wudhu.

Wabillaahi taufiq. Ashalatu wa salamu ‘ala nabiyuna Muhammad shalalloohu ‘alaihi wassalam wa ‘ala alihi wa ashabihi ajmain.

Komite Tetep kanggo Penelitian Ilmiah lan Fatwa

Ketua: ` Abdul `Aziz bin` Abdullah bin Baz

Wakil Ketua: ` Abdul `Aziz Al al-Syaikh

Anggota:

Bakar Abu Zaid

Sholih Al-Fawzan

`Abdullah bin Ghudayyan

Terjemahan sekang:  http://www.alifta.net

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 136
Poster Dakwah Salafy Ngapak 375
Poster Dakwah Salafy Ngapak 951
Poster Dakwah Salafy Ngapak 429
Poster Dakwah Salafy Ngapak 427
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1282

Video

KISAH NASIB SI PELUDAH RASULULLAH SHALLALLAHU ‘ALAHI WA SALLAM

KISAH NASIB SI PELUDAH RASULULLAH SHALLALLAHU ‘ALAHI WA SALLAM

💎 VIDEO KISAH ANAK MUSLIM 💎
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🗒 KISAH NASIB SI PELUDAH RASULULLAH SHALLALLAHU ‘ALAHI WA SALLAM

Durasi: 11:25

📲 SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🖼 TELEGRAM:
https://t.me/salafyngapak/8005

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/

Pitedah Ringkes

Artikel