× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Biyunge Mrentah Anake Lanang Dikon Megat Bojone

Biyunge Mrentah Anake Lanang Dikon Megat Bojone

Fatwa Nomer 8993

Pitakanane:

Apa diolihena neng syariat Islam ana biyung mrentah anake ngekon megat bojone, padahal bojone kuwe bojo sing taat, polah tingkahe apik, lan wis nduweni anak lanang lan anak wadon? Anake kiye bingung antarane nyenengena biyunge apa arep ora adil maring bojone. Apa sing kudu dilakoni neng deweke? Moga-moga Allooh membimbing panjenengan

Wangsulane:

Anak kuwe kudu bekti karo wong tuwa neng tingkah polah lan omongan, nanging ora wajib maring deweke kanggo megat bojone deweke mung kanggo nyenengena atine biyunge nek kasunyatne kaya kuwe kaya dene sing wis diomongena neng pitakonane. Jalaran Nabi shalalloohu β€˜alaihi wassalam ngendika,”Wajib taat mung apa sing ana kebecikane”

Wabillaahi taufiq, moga-moga ketentreman lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalalloohu β€˜alaihi wassalam, keluargane, lan para shahabate,

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa

Ketua: ` Abdul `Aziz bin Abdullah bin Baz`

Wakil Ketua: ` Abdul Razzaq Afify `

Anggota: `Abdullah bin Qa` ud; `Abdullah bin Ghudayyan

Terjemahan sekang: http://www.alifta.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 995
Poster Dakwah Salafy Ngapak 334
Poster Dakwah Salafy Ngapak 694
Poster Dakwah Salafy Ngapak 78
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1319
Poster Dakwah Salafy Ngapak 668

Video

Apakah Lafadz Salafy Memecah Belah Manusia?

Apakah Lafadz Salafy Memecah Belah Manusia?

πŸ’Ž VIDEO FAWAID πŸ’Ž
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

πŸ—’ APAKAH LAFADZ SALAFY MEMECAH BELAH MANUSIA?

πŸ“š Pemateri:

πŸŽ™ Asy-Syaikh SHALIH BIN FAUZAN AL-FAUZAN حفظه Ψ§Ω„Ω„Ω‡

⏱ Durasi Video: [01:24]

πŸ“² SEBARKAN DAN BERGABUNGLAH BERSAMA KAMI:
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
πŸ–Ό TELEGRAM:
https://telegram.me/salafyngapak

🌏 WEBSITE :
https://salafyngapak.com/kategori/video/

Pitedah Ringkes

Artikel