× Artikel Pitedah Ringkes Poster Video

Biyunge Mrentah Anake Lanang Dikon Megat Bojone

Biyunge Mrentah Anake Lanang Dikon Megat Bojone

Fatwa Nomer 8993

Pitakanane:

Apa diolihena neng syariat Islam ana biyung mrentah anake ngekon megat bojone, padahal bojone kuwe bojo sing taat, polah tingkahe apik, lan wis nduweni anak lanang lan anak wadon? Anake kiye bingung antarane nyenengena biyunge apa arep ora adil maring bojone. Apa sing kudu dilakoni neng deweke? Moga-moga Allooh membimbing panjenengan

Wangsulane:

Anak kuwe kudu bekti karo wong tuwa neng tingkah polah lan omongan, nanging ora wajib maring deweke kanggo megat bojone deweke mung kanggo nyenengena atine biyunge nek kasunyatne kaya kuwe kaya dene sing wis diomongena neng pitakonane. Jalaran Nabi shalalloohu ‘alaihi wassalam ngendika,”Wajib taat mung apa sing ana kebecikane”

Wabillaahi taufiq, moga-moga ketentreman lan rahmat kanggo Nabi Muhammad shalalloohu ‘alaihi wassalam, keluargane, lan para shahabate,

Komite Tetep Kanggo Riset Ilmiah lan Fatwa

Ketua: ` Abdul `Aziz bin Abdullah bin Baz`

Wakil Ketua: ` Abdul Razzaq Afify `

Anggota: `Abdullah bin Qa` ud; `Abdullah bin Ghudayyan

Terjemahan sekang: http://www.alifta.com

Poster Lainnya

Poster Dakwah Salafy Ngapak 1243
Poster Dakwah Salafy Ngapak 371
Poster Dakwah Salafy Ngapak 1021
Poster Dakwah Salafy Ngapak 845
Kejahatan Jin
Poster Dakwah Salafy Ngapak 358

Video

Nasi dan Garam

Nasi dan Garam

Disampaikan oleh: Al Ustadz Abu Hamzah Husain -hafidzahulloh-

Pitedah Ringkes

Artikel